Witam wszystkich. Jestem nowy i nie bardzo wiem jakie zasady obowiązują. Zarejestrowałem się ponieważ mam problem jak wielu z Was. Kupiłem zafirę b z 2007r. Samochód z Belgii i w radiu z nawigacją tj CD90 nie ma ani polskiego menu ani też mapy Polski. Jeżeli ktoś mógłby mi pomóc w tym problemie to z góry jestem wdzięczny. Fajny samochód ale Polska na zachodzie jest traktowana drugorzędnie. Myślałem że skoro jesteśmy w Unii Europejskiej to obowiązują te same zasady- mam na myśli szerokie menu, a tu rozczarowanie i lipa. Jeszcze raz proszę o pomoc.
Witam jestem tu nowy i szukam pomocy dla tescia a dokladnie plytki do navi bo nabyta vectra nie miala plyty od navi model jakis posiada to vectra c z 2005 a radio cd70 bede bardzo wdzieczny za pomoc pozdrawiam george19@interia.pl
Mam VC 2006 rok i radyjko CD70 navi dajcie jakies namiary na navi po polsku bo mam tylko niemiecki dzieki i czekam na jakis link do stronki albo na e-mail grzesgras@interia.pl
hej.czy pliki można testować w przedlifcie z 2005 roku,czy nadają się tylko do poliftowych.
mam jeszcze pytanko-czy jest jakaś regulacja głosu w navi cd70,można ją wyciszyć?
Dzięki,pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez BENY124W ; 08-02-2010 o 08:20.
Witam, jestem świeżo zarejestrowany, choć przeglądam wasze forum od roku. Proszę o podesłanie mi nowej wersji softu i mapę. Posiadam Zafirę B 2005 r. ze sprzętem CD 70 NAVI. Moja obecna wersja softu to 04/2007. Email cyberus1@wp.pl. Z góry dziękuję za pomoc