A to autko jest mi znane...nawet tym sie kulnalem...Od jej wlasciciela, Jurgena, kupilem moja bordowa v6 notabene byla na blachach PA-OV10 a w srrodku siedza ceraty z mojej va oj idzie to idzie
Cytat: Napisał Rosiu12 Zobacz post Felgi: DZ exclusive line A to autko jest mi znane...nawet tym sie kulnalem...Od jej wlasciciela, Jurgena, kupilem moja bordowa v6 notabene byla na blachach PA-OV10 a w srrodku siedza ceraty z mojej va oj idzie to idzie
I chopie już Ci zazdroszczę
Jedna z moich ulubionych Viki ten lakier i silnik Trochę jeszcze czasu upłynie ale mam zamiar pojeździć za odrę na zloty, więc może nóż widelec uda mi się spotkać te auta
QrzysieQ, właśnie nie wiem co to są za felgi na tej granatowej, kiedyś już szukałem i nie znalazłem, ale się jeszcze dowiem
Ta na Borbetach ma 16x9
trzy częściowe felgi Braid, niestety nie znam rozmiaru
Cytat:
Napisał QrzysieQ
nie mam pojęcia co to za felga, moze Rosiu uzupełni info
Się dowiedziałem, że to jest to samo auto i te same felgi tylko się wygląd zmienił, trzy częściowe Braid
To ja coś wrzucę
Felgi to Tramont TY2 14' ale felgi nie są tut tak ważne, wygląd tego NE mnie kładzie na łopatki, z zewnątrz auto nie zbyt mi przypada do gustu
ats dtm evo 500
BBS RS 16'
Keskin KT 3
Borbet E 16'X9J
Jak pierwszy raz zobaczyłem tą VB to skojarzyła mi się ona z VB Cichego1982. Felgi to Carline CM6+
szukam fotek VA na felunku irmiego 16" model twin spoke jeśli się nie mylę...
Srednio pasuje....
__________________ XIII Zlot VU Międzywodzie IV miejsce "Sprawnościówka"
VII miejsce 1/4 mili klasa Diesel
Oficjalnie najwolniejszy traktor zlotu XIV Zlot VU Gosławice III miejsce "Naj Vectra A " XV Zlot VU Kobyla Góra III miejsce "Naj Vectra A"